Rólunk

Kreativitás. Minőség. Garancia.

Egy kivitelező az Ön oldalán!

A Lászlóvári Kereskedőház Kft. az osztrák Handelshaus Laszlovari-Thoma eU. testvércégeként több területen és több országban is végez üzleti tevékenységet. 

Hogy csak a legfontosabbakat említsük: bank, pénzügy, biztonságtechnika, Security, ingatlanok és építőipar. A bemutatkozás keretein belül most ez utóbbiról szeretnénk pár gondolatot megosztani Önnel, hiszen e fentiek közül ez az a terület, mely az alkotói jellege miatt a legközelebb áll a szívemhez. Ehhez engedje meg, hogy a szokásos reklámklisék helyett egy személyes történeten keresztül mutassam be a cégünk alapításához vezető utat.

Többszörös ingatlantulajdonosként magam is rendszeresen szembesültem az otthonom és családi örökségeim megóvása jelentette feladatokkal, problémákkal. Egy épület -ahogy az ember is- gondoskodást, törődést igényel, mely híján már igen rövid idő alatt komoly gondokba ütközhetünk. A törvényszerűen jelentkező napi állagmegóvási munkálatokat ki-ki lehetőségeihez mérten igyekszik ellátni. Néha önállóan, néha pedig segítséggel. De milyennel... Sajnos sokszor tapasztalhattam, hogy a tervezési fázisban nagyszerűnek tűnő terv a gyakorlat fényében egyáltalán nem azt a képet, és/vagy minőséget mutatta, amelyet joggal vártam el. A garanciáról nem is szólva. A számlák összegei ezzel szemben természetesen mindig várakozáson felül teljesítettek.

Miután a kivitelezőkbe vetett bizalom helyrehozhatatlanul megrendült, a hátramaradt feladatokat magam kezdtem el elvégezni. Bár egy-egy szakma elsajátítása igen komoly feladat, viszont amennyiben a saját tulajdonunk a tét, képesek vagyunk kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Először talán csak egy kisebb festés, majd végül egy komplett generál formájában. Bár éveket szántam rá életemből a napi munkavégzés utáni szabadidőm terhére, végül azt a végeredményt kaptam, amelyet megálmodtam. Sikerült!

Azóta családot alapítottam és két sikeres vállalkozást vezetek, így nem lévén többé erre fordítható időm, az azóta felmerülő feladatokat már esetemben is szakemberek végzik. DE! Miután korábbról igen fontos gyakorlati tapasztalatokkal lettem gazdagabb, azonnal fel tudtam mérni, hogy ki érti valójában a szakmáját és ezáltal ki mer és tud is garanciát vállalni a munkája eredményére és ki nem. Ezen spontán, ugyanakkor mégis hosszadalmas szelekciós folyamat végén egy olyan szakemberi stábot tudhattam magam mögött, amellyel végre közös nyelvet beszéltünk, ugyanazt értettük minőség és határidő alatt, így nyugodt lelkiismerettel ajánlhattam őket tovább a legigényesebb megrendelők számára is.

Végül a számtalan pozitív visszajelzés és érdeklődés vezetett el odáig, hogy az így összeállt és gondosan szelektált csapatra üzletemberként is gondoljak és a nevemet viselő vállalkozás keretein belül ajánljam őket most már a MI ügyfeleink figyelmébe. Amennyiben Önök szintén e fenti értékeket tartják fontosnak, úgy garantálom, hogy meg lesznek elégedve szolgáltatásainkkal!

Lászlóvári T. Csongor

Tulajdonos, ügyvezető

Kreativitás. Minőség. Garancia.

Lászlóvári T. Csongor

Tulajdonos, ügyvezető

Kreativitás. Minőség. Garancia.

Lászlóvári-Szántó Bernadett

Kapcsolattartó

+436508622936