SZOLGÁLTATÁSOK

Gipszkartonozás

A gipszkartonozás egyre elterjedtebb megoldás, amit nem csak egy rutinos gipszkartonos tud kivitelezni.

Parkettázás

A parketta az egyik legszebb burkolat, amit csak lerakhatunk otthonunkba. Valódi fa, kellemes érzet, egy életen át tartó tündöklés, de ehhez kell a jó lerakás és a későbbi ápolás.

Nyílászárók beszerzése és beépítése

Az épület legfontosabb része a nyílászáró. A ház klímáját az ablak tükrözi.

Vakolás, és vakolt felületek javítása

A falfestés leggyakoribb alapfelülete, a vakolat!

Penészmentesítés

A makacs jelenség és szag végérvényes és hatékony megszüntetése

Festés-mázolás kül- és beltéren egyaránt

A frissítő festéstől a leázás, vagy egyéb felületi károk helyrehozataláig

Konyha és beépített bútor

Egyéni és egyedi, kiemelkedő minőségű és rendkívül tartós asztalosmunkák kiváló szakemberektől. Moderntől a hagyományosig, 3D-tervezéssel.

Üvegesmunkák

Üvegelemek, korlátok teraszok, balkonok, kerítések és fürdőszobák számára. Kölcsönözzön modern és exkluzív megjelenést otthonának!

Napelem

Működtesse fűtésrendszerét, háztartási gépeit és egyéb eszközeit közvetlenül napenergiával. Legyen otthona biztonságos, legyen 100%-ig energiafüggetlen!

Elektromos munkák

Kapcsolók, csatlakozók áthelyezésétől egészen a teljes ingatlanra kiterjedő elektromos hálózat kiépítésig. Gyors, hatékony és biztonságos.

Szigetelés

Javítsa otthona energiahatékonyságát külső és / vagy belső hőszigeteléssel. A beruházás igen hamar megtérül és azonnal érezhető eredménnyel jár.

Kerítések felújítása

Kölcsönözzön lakókörnyezetének új megjelenést. Minimális beruházással érhet el tartós és rendkívül látványos eredményt.

Az építési terület takarítása, kulcsrakész átadása

A megújult helységek azonnal újra használhatók anélkül, hogy a tulajdonosnak gondoskodnia kelljen az ingatlan visszarendezéséről.

Középpontban a vályog:

A vályog, mint egy kiváló, helyben elérhető és természetes építőanyag végre újra "divatba jött". Okkal. Nyáron nincs szükségünk klímára, télen pedig (megfelelő szigeteltség/szigetelés esetén) igen takarékos és egészséges légkörű otthont biztosít. Az olcsó fenntarthatóság pedig a legfontosabb szempontok egyikévé vált napjainkra.

Emellett természetesen vannak olyan szempontok is, melyeket feltétlenül figyelembe kell vennünk, amennyiben ilyen anyagból készült ingatlant választunk. Mind a közvetlen környezet, mind az esetleges szigetelés kialakítása és a felújításhoz felhasznált anyagok kiválasztása hozzáértést igényel annak érdekében, hogy kiváló és tartós eredményt érhessünk el. A megfelelő tradicionális technológiák alkalmazásával elkerülhetjük a vizesedést, salétromosodást, valamint az ezekből fakadó következményeket.

A vályogból modern, alacsony energiaszükségletű és generációkat kiszolgáló otthont lehet teremteni!

A felújítás mellé kérje klímacsomagunkat is a még teljesebb önfenntartás és függetlenedés jegyében.