KLÍMACSOMAG

Bel- és kültéri hőszigetelés (akár védett homlokzat esetén is)
Padlás- és födémszigetelés
Kimagasló szigetelőképességű nyílászárók beszerzése és beépítése
Napelemrendszer személyre szabott felmérése, beszerzése, beépítése
Kútfúrás, -ásás és mélyítés. Szűrő-,valamint tisztítórendszerek kiépítése

A klímacsomagról - miért fontos?

Az átlaghőmérséklet rohamosan nő, az aszály és vízhiány már rendszeres problémát okoznak, míg az energiaárak is az egekbe szöktek. Sajnos eddig ismert világunk rohamosan és visszafordíthatatlanul átalakul. Aki nem készül fel időben és nem alakítja át otthonát, igen hamar rendkívül nehéz idők elé néz. Nagyon bízunk benne, hogy a tudomány időben módot talál a hanyatlás megállítására, azonban ez hosszú idő és bizonytalan, hogy egyáltalán sikerül-e. Nekünk ezzel szemben gyorsan kell lépnünk, amíg egyáltalán még hozzáférhetők a szükséges eszközök.

A világot ugyan nem változtathatjuk meg, viszont lehetőségeinkhez mérten gondoskodhatunk magunkról és szeretteinkről.

Mit tehetünk?

Szerencsére elég sokat. Az energiafüggetlen klíma, az önálló vízforrás és áramtermelési lehetőség mind-mind elérhető opció, ráadásul a legtöbbször nem is olyan drágán, mint hinnénk.

Szigetelés: az extrém hőség ellen mind bel-, mind pedig kültéren szigetelhetjük ingatlanunkat. Házak esetén a falazat anyagától és igényeinktől függően több megoldás közül választhatunk, azonban a lakások kapcsán is kiváló eredmények érhetők el még védett homlokzat esetén is! A teljesség jegyében a szigetelés mellé egyéni igényeknek megfelelő paraméterű nyílászárókat is ajánlunk.

Napelem: civilizációnkat az elektromos áram tette igazán naggyá, mely egyben igen vészes függőséghez is vezetett. Egy tartós áramszünet esetén a háztartások legtöbbje sötétbe borul, megszűnik a fűtés / hűtés, illetve nem folyik többé a csapból sem a víz. Ezek a legfontosabb alapszolgáltatások, ugyanakkor számos egyéb kellemetlenséget is magával hozhat: nincs mosás, leállnak az elektromos gépeink, számítógépeink, a telefonok, vagy akár az egyre gyakoribb használatú elektromos autó is. Egy megfelelő kapacitású napelem-rendszerrel háztartásunk továbbra is zökkenőmentesen működik. Akkor is, ha körülöttünk már minden leállt.

Kút: A víz értéke és fontossága nem szorul különösebb magyarázatra. A szükséges hozamigény függvényében egy fúrt, vagy ásott kút igazi, biztonságot jelentő kincs. Megfelelő szűrő és tisztítóberendezéssel történő kombináció esetén tartós és egészséges ivóvízre tehetünk szert, mely hamarosan nagy jelentőséggel fog bírni.

Amennyiben még időben szeretne tenni e fenti problémák ellen, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megkezdhessük otthona önfenntartásra történő felkészítését!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK